Marlboro

Marlboro is een van de bekendste sigarettenmerken ter wereld en wordt geproduceerd door Philip Morris International. Marlboro sigaretten hebben een kenmerkende, volle smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Red en Gold. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende rode pakje met het witte Marlboro-logo.

Camel

Camel is een Amerikaans sigarettenmerk dat in 1913 werd geïntroduceerd door R.J. Reynolds Tobacco Company. Camel sigaretten staan bekend om hun gladde, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Yellow. Het merk is ook bekend vanwege zijn kenmerkende verpakking met het beeld van een dromedaris.

Lucky Strike

Lucky Strike is een Amerikaans tabaksmerk dat in 1871 werd geïntroduceerd. Lucky Strike sigaretten staan bekend om hun sterke, robuuste smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Red en Silver. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende rode pakje met het witte Lucky Strike-logo.

Pall Mall

Pall Mall is een sigarettenmerk dat in 1899 werd geïntroduceerd en eigendom is van British American Tobacco. Pall Mall sigaretten hebben een stevige, volle smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met een gestileerde adelaar.

Benson & Hedges

Benson & Hedges is een Brits sigarettenmerk dat in 1873 werd geïntroduceerd. Benson & Hedges sigaretten hebben een verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Gold en Silver. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende goudkleurige pakje.

Chesterfield

Chesterfield is een sigarettenmerk dat in 1896 werd geïntroduceerd en eigendom is van Philip Morris International. Chesterfield sigaretten hebben een krachtige, volle smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Classic en Blue. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het kenmerkende oranje-gouden logo.

Winston

Winston is een sigarettenmerk dat in 1954 werd geïntroduceerd door RJ Reynolds Tobacco Company. Winston sigaretten staan bekend om hun gladde, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende rode pakje met het witte Winston-logo.

Beste manier stoppen met roken

Dunhill

Dunhill is een Brits sigarettenmerk dat in 1907 werd geïntroduceerd. Dunhill sigaretten hebben een verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Fine Cut en International. Het merk is ook bekend vanwege zijn kenmerkende verpakking met een gestileerde bullseye.

Rothmans

Rothmans is een sigarettenmerk dat in 1890 werd opgericht in Londen. Rothmans sigaretten staan bekend om hun kenmerkende, volle smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende blauwe pakje met het witte Rothmans-logo.

Kent

Kent is een Amerikaans sigarettenmerk dat in 1952 werd geïntroduceerd door Lorillard Tobacco Company. Kent sigaretten staan bekend om hun geavanceerde filtersysteem en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Neo. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het kenmerkende “Micronite”-filter.

American Spirit

American Spirit is een sigarettenmerk dat in 1982 werd geïntroduceerd door Santa Fe Natural Tobacco Company. American Spirit sigaretten staan bekend om hun biologische, natuurlijke ingrediënten en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Yellow. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende gele pakje met het witte American Spirit-logo.

Parliament

Parliament is een sigarettenmerk dat in 1931 werd geïntroduceerd door Philip Morris International. Parliament sigaretten staan bekend om hun geavanceerde filtersysteem en zijn er in verschillende varianten, zoals Silver en Aqua. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het kenmerkende “innovatieve” filter.

Gitanes

Gitanes is een Frans sigarettenmerk dat in 1910 werd geïntroduceerd. Gitanes sigaretten staan bekend om hun kenmerkende, sterke smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Brunes en Blondes. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het beeld van een zigeunermeisje.

JPS

JPS (John Player Special) is een sigarettenmerk dat in 1974 werd geïntroduceerd door John Player & Sons. JPS sigaretten staan bekend om hun kenmerkende zwarte pakje en zijn er in verschillende varianten, zoals Black en Blue. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende gouden logo.

L&M

L&M is een sigarettenmerk dat in 1953 werd geïntroduceerd door Liggett & Myers. L&M sigaretten hebben een gladde, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het kenmerkende rood-witte logo.

Peter Stuyvesant

Peter Stuyvesant sigaretten staan bekend om hun verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde logo van de Nederlandse kolonist Peter Stuyvesant.

Davidoff

Davidoff is een Zwitsers sigarettenmerk dat in 1968 werd geïntroduceerd. Davidoff sigaretten staan bekend om hun verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Classic en Gold. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende witte pakje met het kenmerkende Davidoff-logo.

Gauloise

Gauloise is een Frans sigarettenmerk dat in 1910 werd geïntroduceerd. Gauloise sigaretten staan bekend om hun kenmerkende, sterke smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Brunes en Blondes. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het beeld van een Gauloise-roker.

Vogue

Vogue is een sigarettenmerk dat in 1932 werd geïntroduceerd door British American Tobacco. Vogue sigaretten staan bekend om hun verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Lilas en Bleue. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Vogue-logo.

Embassy

Embassy is een Brits sigarettenmerk dat in 1914 werd geïntroduceerd door W.D. & H.O. Wills. Embassy sigaretten staan bekend om hun kenmerkende, sterke smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Red en Blue. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Embassy-logo.

Sterling

Sterling is een sigarettenmerk dat in 1969 werd geïntroduceerd door Rothmans International. Sterling sigaretten hebben een verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Dual. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende zilverkleurige pakje met het kenmerkende Sterling-logo.

Prince

Prince is een sigarettenmerk dat in 1961 werd geïntroduceerd door JT International. Prince sigaretten hebben een gladde, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Rich. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Prince-logo.

Philip Morris

Philip Morris is een Amerikaans sigarettenmerk dat in 1924 werd geïntroduceerd. Philip Morris sigaretten staan bekend om hun kenmerkende, volle smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Red en Blue. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Philip Morris-logo.

Beste manier stoppen met roken

Bond Street

Bond Street sigaretten hebben een krachtige, volle smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Silver. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Bond Street-logo.

Fortuna

Fortuna is een sigarettenmerk dat in 1974 werd geïntroduceerd door Tabacalera. Fortuna sigaretten staan bekend om hun sterke, robuuste smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Red en Blue. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Fortuna-logo.

Lark

Lark is een sigarettenmerk dat in 1963 werd geïntroduceerd door Philip Morris International. Lark sigaretten hebben een gladde, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Silver. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het kenmerkende Lark-logo.

More

More is een sigarettenmerk dat in 1975 werd geïntroduceerd door JT International. More sigaretten staan bekend om hun lange formaat en hebben een gladde, evenwichtige smaak. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde More-logo.

Sobranie

Sobranie is een Brits sigarettenmerk dat in 1879 werd geïntroduceerd. Sobranie sigaretten staan bekend om hun verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Black en Cocktail. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Sobranie-logo.

Tareyton

Tareyton is een Amerikaans sigarettenmerk dat in 1954 werd geïntroduceerd door American Tobacco Company. Tareyton sigaretten staan bekend om hun kenmerkende, dubbele filter en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Tareyton-logo.

Viceroy

Viceroy is een sigarettenmerk dat in 1936 werd geïntroduceerd door Brown & Williamson. Viceroy sigaretten staan bekend om hun kenmerkende, milde smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Viceroy-logo.

Beste manier stoppen met roken

Drum

Drum is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1952 werd geïntroduceerd. Drum sigaretten zijn gemaakt van shag en staan bekend om hun robuuste, volle smaak. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende gele pakje met het gestileerde Drum-logo.

Van Nelle

an Nelle is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1898 werd opgericht. Van Nelle sigaretten zijn gemaakt van shag en staan bekend om hun zachte, evenwichtige smaak. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het gestileerde Van Nelle-logo.

Zilver

Zilver is een sigarettenmerk dat in 1959 werd geïntroduceerd door British American Tobacco. Zilver sigaretten staan bekend om hun gladde, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende zilverkleurige pakje met het gestileerde Zilver-logo.

West

West is een Duits sigarettenmerk dat in 1981 werd geïntroduceerd door Reemtsma. West sigaretten staan bekend om hun krachtige, volle smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het gestileerde West-logo.

Brandaris

randaris is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1964 werd geïntroduceerd. Brandaris sigaretten staan bekend om hun zachte, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Brandaris-logo.

Javaanse Jongens

avaanse Jongens is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1916 werd geïntroduceerd. Javaanse Jongens sigaretten zijn gemaakt van shag en staan bekend om hun zachte, aromatische smaak. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende pakje met het gestileerde Javaanse Jongens-logo.

Panter

Panter is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1964 werd geïntroduceerd. Panter sigaretten staan bekend om hun verfijnde, elegante smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Classic en Mellow. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Panter-logo.

Ritmeester

Ritmeester is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1912 werd opgericht. Ritmeester sigaretten staan bekend om hun zachte, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Ritmeester-logo.

Samson

Samson sigaretten zijn gemaakt van shag en staan bekend om hun zachte, milde smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Original en Halfzwaar. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Samson-logo.

Heets

Heets is een sigarettenmerk dat in 2014 werd geïntroduceerd door Philip Morris International. Heets sigaretten zijn speciale sigaretten die worden gebruikt in IQOS, een alternatieve rookervaring die werkt met verhitting in plaats van verbranding. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende witte pakje met het gestileerde Heets-logo.

Caballero

Caballero is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1914 werd geïntroduceerd. Caballero sigaretten staan bekend om hun zachte, milde smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Caballero-logo.

Elixyr

Elixyr is een Nederlands sigarettenmerk dat in 2018 werd geïntroduceerd door Japan Tobacco International. Elixyr sigaretten staan bekend om hun verfijnde, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals White en Black. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Elixyr-logo.

Jakobs

Jakobs is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1920 werd geïntroduceerd. Jakobs sigaretten staan bekend om hun zachte, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Jakobs-logo.

Smoking

Smoking is een Nederlands sigarettenmerk dat in 1875 werd opgericht. Smoking sigaretten staan bekend om hun zachte, evenwichtige smaak en zijn er in verschillende varianten, zoals Blue en Red. Het merk is ook bekend vanwege zijn opvallende verpakking met het gestileerde Smoking-logo.