Veel mensen vinden het moeilijk om te stoppen met roken, ondanks de bekende gezondheidsrisico’s. QuitKey, een innovatief hulpmiddel, kan je helpen deze moeilijke gewoonte te doorbreken.

In dit artikel leer je hoe de QuitKey methode werkt en hoe het je kan ondersteunen bij het stoppen met roken. Ontdek hoe je met minder moeite kunt stoppen!

Samenvatting

 • QuitKey helpt je stoppen met roken door jouw rookgewoonten te registreren en geleidelijk te verminderen in twee fasen: zeven dagen om je rookgedrag vast te leggen en 14 tot 34 dagen om je nicotinegebruik af te bouwen.
 • Het apparaatje is gemakkelijk mee te nemen en discreet te gebruiken door het kleine formaat en aanpasbare volume-instellingen.
 • QuitKey gebruikt gepatenteerde LifeSign-technologie die wetenschappelijk is bewezen en ondersteund wordt door de Amerikaanse National Institutes of Health.
 • Je kunt gepersonaliseerde rookschema’s instellen, die zich aanpassen aan eventuele gemiste of extra rookmomenten voor een flexibele aanpak.
 • QuitKey bevat geen drugs en helpt ook bij het afkicken van andere nicotineproducten zoals nicotinekauwgom en elektronische sigaretten.

Quitkey stoppen met roken

Kennismaking met QuitKey

QuitKey is een handig hulpmiddel om je te helpen stoppen met roken. Het apparaatje helpt je om je rookgewoonte stap voor stap aan te pakken.

De werking van QuitKey bij stoppen met roken

Eerst registreer je elke sigaret die je rookt. Dat doe je gedurende Fase 1 van zeven dagen. Druk op de rookknop van de QuitKey telkens als je een sigaret aansteekt. Dit helpt om je normale rookpatroon vast te leggen.

In Fase 2 ontvang je herinneringen die je helpen je plan te volgen. Elke dag rook je minder sigaretten volgens het schema dat QuitKey opstelt.

QuitKey werkt in twee fasen, Fase 1 en Fase 2, om het proces beheersbaar te maken. Fase 1 duurt zeven dagen en helpt bij het registreren van je huidige nicotinegebruik. Daarna, gedurende Fase 2, vermindert het apparaatje geleidelijk jouw dagelijkse nicotineniveau over een periode van 14 tot 34 dagen.

Deze methode is ontwikkeld met financiering van de Amerikaanse National Institutes of Health en biedt een wetenschappelijk onderbouwde oplossing voor stoppen met roken.

QuitKey als persoonlijk hulpmiddel

QuitKey is klein en ontworpen om aan een sleutelhanger te dragen. Dit maakt het gemakkelijk om altijd bij je te hebben. Je kunt het volume aanpassen voor meer privacy. De QuitKey past zich aan jouw rookpatroon aan, waardoor het een gepersonaliseerd hulpmiddel is.

Het apparaat heeft geen bijwerkingen omdat het drugsvrij is. Het werkt als een draagbare mini-computer die je helpt bij stoppen met roken.

Het gebruik van QuitKey is eenvoudig en handig. Je drukt op een knop wanneer je een sigaret rookt, en het apparaat leert je rookgedrag kennen. “Het is alsof je een persoonlijke coach hebt die altijd bij je is,” aldus een gebruiker. QuitKey helpt je niet alleen om minder te roken, maar ook om uiteindelijk helemaal te stoppen. Het bevat 1 lithium-ion batterij die al is inbegrepen.

 

QuitKey past zich aan jouw behoeften aan, waardoor stoppen haalbaar wordt.

 

Nicotinegebruik geleidelijk verminderen met QuitKey

QuitKey helpt je rookroutine aan te passen om nicotinegebruik geleidelijk te verminderen. Dit apparaat past jouw rookschema langzaam aan, zodat je minder vaak de behoefte hebt aan een sigaret.

QuitKey werkt ook voor andere vormen van nicotineverslaving zoals nicotinekauwgom en elektronische sigaretten.

Gepatenteerde LifeSign-technologie zorgt voor wetenschappelijk bewezen effectiviteit. De Amerikaanse National Institutes of Health hebben deze methode zelfs gesubsidieerd. Met slechts 3,53 ounces en een handig formaat van 2,76 x 1,57 x 0,51 inches, draag je QuitKey gemakkelijk bij je.

De functionaliteit van QuitKey

QuitKey helpt je om je rookgedrag in kaart te brengen en aan te passen. Je kunt eenvoudig herinneringen instellen om je rookgewoonten te verminderen.

Herinneringen voor rookmomenten instellen

Het instellen van herinneringen voor rookmomenten is cruciaal bij het gebruik van QuitKey. Dit helpt je te blijven volgen wanneer je wel en niet moet roken.

 1. Digitale Herinnering
  • Gebruik de LifeSign QuitKey om je dagelijkse rookschema bij te houden.
  • Het apparaat geeft je een seintje elke keer als het tijd is om te roken.
  • Door deze signalen kun je geleidelijk aan minder gaan roken.

   

 2. Persoonlijk Rookschema
  • Stel een schema in dat past bij jouw rookgewoontes.
  • Gebruik de aanpasbare opties om specifieke tijden in te stellen.
  • Volg het schema op uur na uur en zie de stappen die je maakt.

   

 3. Uitlezen van Data
  • Controleer dagelijks hoe vaak en wanneer je hebt gerookt.
  • Pas je schema aan op basis van deze gegevens.
  • Verbeter je slaappatroon door minder ‘s avonds te roken.

   

 4. Alarmsignalen
  • Ontvang alarmsignalen op het moment dat je normaal zou roken.
  • Deze signalen helpen de drang naar nicotine onder controle te houden.
  • Houd vast aan de signalen voor een gestructureerde afbouw.

   

 5. Stap-voor-stap Proces
  • Het proces is gebaseerd op 20 jaar onderzoek, effectief bewezen dus!
  • Vertrouw op de stap-voor-stap methode om succesvol te stoppen met roken.

   

Gebruik deze functies van QuitKey optimaal om jouw weg naar een rookvrije toekomst vorm te geven!

Beste manier stoppen met roken

Aanpasbare rookschema’s met QuitKey

QuitKey helpt je met stoppen met roken door aanpasbare rookschema’s te gebruiken. Het apparaat maakt dit proces makkelijker en persoonlijker.

 • Instellen van persoonlijke rookmomenten: Je kunt specifieke tijden aangeven waarop je mag roken. Dit schema kun je eenvoudig aanpassen aan jouw eigen levensstijl en rookgewoontes.
 • Geleidelijke vermindering: QuitKey past zich aan als je een sigaret mist of een extra sigaret neemt. Dit betekent dat het schema flexibel is en rekening houdt met kleine terugvallen.
 • Advies voor timing: Rook zo dicht mogelijk bij de piep van QuitKey. Deze functie geeft je duidelijke richtlijnen om geleidelijk minder te roken.
 • Wachttijd bij gemiste momenten: Als je niet op het aangegeven moment kunt roken, wacht QuitKey geduldig op jou. Hierdoor voorkom je stress over gemiste rookmomenten.
 • Hergebruik na terugval: Als je weer begint met roken, kan QuitKey helpen bij nieuwe pogingen om te stoppen. Het apparaat ondersteunt meerdere pogingen zonder oordeel.

Dit systeem zorgt ervoor dat jij de controle behoudt tijdens het stoppen met roken.

Gebruik alarmsignalen om roken te verminderen

QuitKey geeft piepjes als het tijd is om te roken. Dit helpt je om bewuster met je rookmomenten om te gaan. Door het volume aan te passen, kun je het piepen discreet houden. QuitKey helpt je zo om geleidelijk minder te roken zonder dat anderen dit merken.

Met de herinneringen van QuitKey rook je elke dag minder vaak. Dit zorgt ervoor dat je nicotinegebruik langzaam vermindert. Het apparaat heeft een compact formaat, slechts 2,76 x 1,57 x 0,51 inch, en weegt 3,53 ons.

Hierdoor kun je het gemakkelijk bij je dragen en altijd gebruiken.

Voordelen van het gebruik van QuitKey

QuitKey helpt je om eenvoudig en effectief te stoppen met roken.

QuitKey: eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de QuitKey is simpel en intuïtief. Met het kleine formaat past het perfect aan je sleutelhanger, waardoor je het altijd bij de hand hebt. De rookknop registreert elke sigaret die je rookt, zodat je een goed overzicht hebt van je verbruik. Er wordt één lithium-ion batterij meegeleverd, wat zorgt voor langdurig gebruik zonder gedoe.

Je kunt de volume-instellingen aanpassen voor privacy, wat vooral handig is in publieke ruimtes. Bovendien ontvang je bij aankoop van de QuitKey een gedetailleerde programma gids. Zo krijg je stap voor stap hulp bij het verminderen van je nicotineverslaving.

Maak een plan dat bij je past

Een persoonlijk plan helpt je om effectief te stoppen met roken. QuitKey helpt je hierbij door gebruik te maken van gepatenteerde technologie. Deze technologie is gebaseerd op LifeSign-technologie en is wetenschappelijk bewezen effectief te zijn.

Stel je eigen rookschema op met QuitKey. Dit apparaatje helpt je geleidelijk je nicotinegebruik te verminderen. Het instellen van herinneringen voor rookmomenten helpt om de gewoonte geleidelijk af te bouwen.

Hierdoor kun je op jouw tempo werken aan een rookvrij leven.

Verbeter je gezondheid door je slaap en ademhaling te verbeteren met QuitKey.

Verbeter je slaap en ademhaling met QuitKey

Met QuitKey kun je een plan maken dat bij je past. Hierdoor verbetert je slaap en ademhaling aanzienlijk. Door minder te roken, verbetert de kwaliteit van je slaap. Je lichaam krijgt meer zuurstof, wat leidt tot een diepere en meer verkwikkende nachtrust.

Bovendien helpt QuitKey bij het afkicken van nicotinekauwgom en elektronische sigaretten. Dit zorgt ervoor dat je ademhaling dieper en gelijkmatiger wordt.

QuitKey werkt als een drugsvrije handheld computer en heeft geen bijwerkingen. De vermindering van nicotinegebruik verbetert je ademhaling omdat je longen schoner worden. Hierdoor voel je je energieker en minder benauwd.

Verbeterde ademhaling draagt ook bij aan een betere cardiovasculaire gezondheid, waardoor dagelijkse activiteiten makkelijker worden.

Conclusie: Ontdek de QuitKey methode en stop succesvol met roken!

Stoppen met roken kan moeilijk zijn, maar QuitKey maakt het eenvoudiger. Door gepersonaliseerde schema’s en herinneringen biedt QuitKey een unieke aanpak. Dit wetenschappelijk bewezen hulpmiddel helpt je af te bouwen zonder chemische bijwerkingen.

Probeer QuitKey en ervaar hoe je rookvrij kunt worden. Zet vandaag de eerste stap naar een gezonder leven!

Veelgestelde Vragen

1. Wat is de QuitKey methode?

De QuitKey methode is een hulpmiddel dat mensen helpt hun nicotineverslaving te overwinnen door stapsgewijs te stoppen met roken.

2. Hoe werkt deze methode?

De QuitKey methode werkt door een persoonlijk stopplan te maken. Gebruikers volgen dit plan om geleidelijk minder te roken totdat ze helemaal stoppen.

3. Kan deze methode helpen bij nicotineverslaving?

Ja, de QuitKey methode is speciaal ontworpen om mensen te helpen hun nicotineverslaving te overwinnen en definitief te stoppen met roken.

4. Is deze methode geschikt voor iedereen?

Ja, de QuitKey methode kan door iedereen worden gebruikt die wil stoppen met roken, ongeacht hoe lang ze al roken of hoeveel ze roken.