Een webinar om te stoppen met roken? Ja het bestaat echt, online van het roken af komen.

Als je echt diep in je hart kijkt wil iedereen wel stoppen met roken maar wat maakt het toch zo verdomd lastig? In dit artikel vertel ik je alles over een methode die nog niet zo bekend is in Nederland maar die er voor kan zorgen dat je nooit meer een sigaret aanraakt. Slagingspercentage van 89%. Dus na een jaar gemeten rook 89% nog steeds niet. Dit zijn unieke cijfers.

Stoppen met roken

Stoppen met roken is nogal een ding en dan met name voor de rokers. Iedere roker herkend wel het uitstel gedrag en vage manieren om uiteindelijk toch maar te kunnen roken. Spanning, ontspanning, ik bent niet verslaafd, ik kan best een dag zonder, ik heb er gewoon even zin in. We kennen ze allemaal wel. Maar wist je dat er ook een manier is die het stoppen met roken heel eenvoudig kan maken. We denken aan allemaal hulpmiddelen, medicijnen en pleisters maar er is nog een vele makkelijkere methode.

Webinar IKSTOPWEL.NL

Stoppen met roken webinar

Tegenwoordig kun je online stoppen met roken. Ja je leest het goed. Je hoeft je stoel niet meer uit om te stoppen met roken. Marcel Borst is een professional die jou kan helpen om te stoppen met roken. Hij doet dit middels zijn inmiddels bekende 4-3-2-1 methode. Als je wil weten wat deze methode voor jou kan betekenen dan kun je je via de volgende link inschrijven voor het gratis webinar.

Inschrijven webinar stoppen met roken

Online webinar stoppen met roken

Er zijn heel veel mensen die alleen al na het volgen van het gratis webinar al stoppen met roken. Baat het niet dan schaadt het niet. Door de duidelijk uitleg in het webinar kom je er achter dat van het roken afkomen niet zo heel moeilijk is maar dat je het alleen op een juiste manier moet doen om er uiteindelijk echt van af te komen.

Tijdens dit webinar ontdek je o.a. dat roken geen verslaving is maar een patroon in je gedrag. Hierdoor kun je heel makkelijk stoppen alleen moet je dit dan wel weten wat je moet doen. Klik hier om je gratis aan te melden voor het webinar: stoppen met roken.