WHO-Goedkeuring van Kwit app

De digitale applicatie Kwit is door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gerecenseerd en in lijn bevonden met de beste praktijken voor het stoppen met tabak.

Gemotiveerd Stoppen met Roken

Ben je net gestopt met roken of sta je op het punt afscheid te nemen van sigaretten, maar ontbreekt het soms aan motivatie? Kwit is dé app die je nodig hebt om te stoppen met roken!

Een Wetenschappelijke Methode ter Ondersteuning

Geïnspireerd door Cognitieve Gedragstherapie (CGT), helpt Kwit je om de neveneffecten van rookstop te beheersen door middel van verschillende strategieën om de hunkering te confronteren.

Een Gepersonaliseerd Dashboard

Volg dagelijks je vooruitgang en monitor de evolutie in je rookstop. Kwit houdt het aantal dagen zonder sigaretten, het aantal niet gerookte sigaretten en de bespaarde som geld bij.

Dagboek van je Rookvrije Reis

Een trek in een sigaret of een terugval? Geen zorgen, dit is niet het einde van de wereld! Leg de gerookte sigaretten vast om je verslaving beter te begrijpen en te overwinnen.

Kwit stoppen met roken app

Stoppen met vapen app

Wil je stoppen met vapen? Kwit helpt je het gebruik van nicotinevervangers (zoals kauwgoms, pleisters, vapes of e-sigaretten) te verminderen en uiteindelijk te stoppen.

Overwinningen en Prestaties voor Motivatie

Observeer dagelijks hoe je gezondheid verbetert door te stoppen met roken. Begin op niveau 1 en ontgrendel nieuwe stadia om uiteindelijk de Ultieme Kwitter te worden: vrij van tabak, gelukkiger en gezonder.

Precieze Tools om Vapen te Volgen

Je gewoontes met vape/e-sigaretten worden volledig inzichtelijk. Kwit biedt een duidelijk overzicht van je liquid- of podgebruik.

Inspirerende Motivatiekaarten

Is de drang te sterk? Schud je telefoon! Kwit verbetert je motivatie met exclusieve adviezen en aanmoedigende berichten.

Met Kwit ben je 5 keer meer geneigd om succesvol te stoppen met roken, dus wacht niet langer en download de applicatie nu!

Kwit Premium Gratis te downloaden en zonder advertenties, Kwit ondersteunt je, ongeacht je doelen:

  • Stoppen met roken
  • Je consumptie van nicotinevervangers verminderen
  • Stoppen met vapen
  • Je gebruik van kauwgoms en/of pleisters monitoren
  • Je verlangens begrijpen…

De gratis versie biedt toegang tot alle essentiële functies om te stoppen met roken en sigaretten (en e-sigaretten) voorgoed achter je te laten. Maar je kunt je kans op een succesvolle rookstop vergroten door te abonneren op Kwit Premium.

Zeg Stop Tegen Sigaretten en E-sigaretten Stoppen met roken is de beste beslissing voor je leven en gezondheid. Onthoud: door afscheid te nemen van sigaretten, verhoog je je levensverwachting en verbeter je je gezondheid en die van de mensen om je heen. Het is nooit te laat om te stoppen met roken en vapen!

Stoppen met roken is een uitdaging die iedereen kan aangaan, jij ook! Download nu Kwit (het is gratis!) en start je tabaksvrije leven om gelukkiger en gezonder te zijn!

Kwit app Downloaden

De app is gratis beschikbaar voor Android en Ios -gebruikers en biedt ook een pro versie voor extra ondersteuning. Mijn ervaring is tot nu toe zeer positief en ik zou het iedereen die wil stoppen met roken aanbevelen. Andere stoppen met roken apps bekijken? klik op de link.