Ben je klaar om vaarwel te zeggen tegen de sigaretten? Deze vrijheid roken app ondersteunt je op elke stap van jouw rookvrije reis. En het beste van alles? Het is volledig gratis, een cadeau voor je gezondheid én je portemonnee.

Jouw Persoonlijke Stop-Met-Roken Coach

Voer je rookgewoontes in en onze app transformeert deze data in motiverende statistieken die jou laten zien hoeveel je al bereikt hebt:

  • Tijd Sinds de Laatste Sigaret: Zie de seconden, minuten, uren en dagen optellen sinds je deze levensveranderende beslissing hebt genomen.
  • Niet Gerookte Sigaretten: Een teller houdt bij hoeveel sigaretten je hebt laten liggen – elke sigaret is een kleine overwinning op zich.
  • Uitgespaarde Pakjes: Bekijk hoeveel pakjes je al niet hebt gekocht en realiseer je de impact op je gezondheid en milieu.
  • Gespaard Geld: Houd je besparingen bij en droom alvast over wat je met dat extra geld kunt doen.
  • Gewonnen Tijd: Ontdek hoeveel kostbare tijd je hebt teruggekregen, tijd die anders in rook zou opgaan.
  • Gezondheidsvoordelen: Krijg inzicht in hoe je gezondheid verbetert vanaf het moment dat je stopt met roken.

Rookvijheid app

Vier elke mijlpaal met persoonlijke felicitaties en bemoedigende berichten, omdat elke stap vooruit een applaus verdient.

Enthousiast voor Meer?

In de toekomst breiden we uit met inspirerende ervaringsverhalen van ex-rokers, vergelijkbaar met de succesvolle ‘Alcoholvrijheid’-app. Deze verhalen bieden herkenning en inspiratie om vol te houden.

Download nu Ios en android maak de eerste stap naar een rookvrij leven. Samen vieren we elke overwinning op de weg naar een gezonder jij!