Quiddy Review: Jouw Maatje voor een Rookvrij Leven

Ben je klaar om de sigaretten vaarwel te zeggen, maar wil je dit op je eigen manier doen? Maak kennis met Quiddy – de frisse wind in de wereld van stoppen-met-roken apps, gericht op jongeren van 16 tot 25 jaar. Of je nu samen met een bekende wilt stoppen of liever anoniem blijft, Quiddy is jouw digitale buddy in dit proces.

Ontdek Quiddy: Stoppen met Roken, Samen Sterker

Met de Quiddy app vind je een leeftijdsgenoot die dezelfde beweegredenen heeft om te stoppen met roken als jij. Willen jullie beiden geld besparen of gezonder leven? Delen jullie dezelfde struikelblokken, zoals de verleiding weerstaan op feestjes of na een stressvolle dag? Met Quiddy kunnen jullie elkaar precies op die moeilijke momenten steunen!

Chat en Connect

De chatfunctie stelt je in staat om je buddy te bereiken wanneer je het nodig hebt – of je nu een steuntje in de rug nodig hebt, wilt ventileren of gewoon even wilt kletsen over koetjes en kalfjes, Quiddy faciliteert het gesprek.

Noodknop voor Directe Support

Word je overvallen door de drang om te roken? Maak gebruik van de noodknop om direct je buddy in actie te roepen. Of maak contact met een adviseur van de Stoplijn. Heb je behoefte aan afleiding? Dan biedt Quiddy spelletjes, video’s of leerzame artikelen als alternatief.

quiddy app

Solo Missie? Quiddy Steunt Ook Jou

Ook als je liever alleen stopt, biedt Quiddy ondersteuning. De app houdt je rookvrije dagen en je financiële besparing bij. Personaliseer je ervaring met eigen motivaties en verzamel badges voor jouw prestaties.

Een App met een Missie

Ontwikkeld in opdracht van VWS en gebaseerd op grondig wetenschappelijk onderzoek, komt Quiddy voort uit de behoeften en wensen van jonge rokers. Het vervangt de eerdere app Stopstone, met behoud van de effectieve elementen, en voegt nieuwe inzichten toe om jou optimaal te ondersteunen.

Altijd Bij de Hand

Quiddy staat voor je klaar. Download de app nu uit de App Store of Play Store en begin je rookvrije reis met de perfecte digitale compaan. Heb je vragen of wil je meer weten? Quiddy en het team van Trimbos-instituut zijn bereikbaar via quiddy@trimbos.nl voor al je vragen.

Neem de stap met Quiddy en ontdek hoe stoppen met roken niet alleen een persoonlijke uitdaging is, maar ook een kans op een verbonden avontuur met een buddy die net als jij, kiest voor een gezondere toekomst.

Download de Quiddy app

De app is gratis beschikbaar voor Android en Ios-gebruikers en biedt ook een pro versie voor extra ondersteuning. Mijn ervaring met Quiddy is tot nu toe zeer positief en ik zou het iedereen die wil stoppen met roken aanbevelen. Bekijk hier alle stoppen met roken apps